Intimprodukter med unik funktion

Kortfattat: Satisfyer pro 2 next generation använder vacuum och intensiva tryckvågor för att stimulera klitoris. Ett helt nytt sätt som innebär att någon direktkontakt inte behöver ske. Läs vidare för mer information om Satisfyer pro 2 next generation

Så laddas den

Till vibratorn ingår en magnetisk USB-laddare. Innan den används för första gången behöver den laddas 8 timmar. Det är något som recensenter ifrågasatt eftersom produkten i övrigt inte behöver så lång laddningstid. Det är även något som dragit ner slutbetyget i vissa recensioner. I övrigt är det enkelt att ladda den.

Rengöring

Gällande rengöring får Satisfyer pro 2 next generation mycket gott betyg. Det ska vara enkelt att rengöra intimleksaker och så är det verkligen tack vare:

 • Silikonmaterial
  Silikon är lätt att hålla rent. Det enda som behövs är vatten och tvål. Dessutom är munstycket vitt vilket gör att det tydligt går att se om det är rent. Munstycket kan även tas loss från själva handtaget. Det finns visserligen speciella rengöringsmedel som kan användas men generellt räcker alltså vatten & tvål.
 • Vattentätt
  Eftersom hela produkten är vattentät är det även lätt att rengöra i vatten.

Användning

Om en sexleksak ger rätt sorts njutning eller inte är självklart en personlig åsikt från person till person. I recensioner nämns i alla fall att Satisfyer pro 2 next generation ger en njutning på ett ”annorlunda sätt”. Detta just eftersom stimulering sker med tryckluft och inte direktkontakt. För vissa kan det därmed vara en vanesak i början men recensenterna rekommenderar produkten utifrån dess användarvänlighet och enkelhet. En del anger att det kan ta en stund att hitta rätt vinkel men detta bör nog gälla de flesta nya sexleksaker med nya funktioner.

Kortfakta om Satisfyer pro 2 next generation

 • Vattentålig
  Till skillnad mot vissa andra vibratorer är Satisfyer pro 2 next generation vattentålig. Därmed kan den användas även i badkar och dusch. En annan fördel är att den blir lättare att rengöra.
 • Flexibel intensitet
  Modellen har 11 olika nivåer på intensitet. Detta justeras med två knappar, upp och ner. Det kan tyckas som en enkel detalj men att kunna stega både uppåt och nedåt gör stor skillnad. I annat fall behöver en person som är på nivå 2 ”stega förbi” 8 nivåer för att komma till nivå 1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *