Underkläder – bh:ar för alla former

Väldigt många kvinnor har problem med att hitta en riktigt skön bh. Det är ofta något som inte stämmer, exempelvis att kuporna är för små, att bandet är för tight runt midjan eller att axelbanden skär in i axlarna. Men det finns mängder av sexiga underkläder med bh:ar som verkligen sitter som de ska. Det gäller bara att mäta och välja rätt storlek. Verkar det krångligt? Du kan vara lugn, efter att du läst färdigt den här texten kommer du veta exakt vilken bh du ska välja.

Tänk på det här när du välja sexiga underkläder

För att välja rätt storlek på bh:ar behöver du först och främst mäta din egen kropp, du behöver ett måttband till det. Dessa mått behöver du ta:

  • Måttet under bysten (själva bandet som går runt midjan)
  • Måttet över bysten (själva kupstorleken)

Tänk på att hålla måttbandet relativt tight när du mäter för att få det mest korrekta svaret. Måttbandet ska även ligga rakt över ryggen och inte svänga sig eller vara snurrat. När du ska mäta över brösten ska du lägga måttbandet där bysten är som störst. När du väl testar en bh ska du tänka på följande:

  • Bh:n ska sitta åt under bysten, detta hjälper till att ge bysten stöd.
  • Mittstycket, alltså den tygbit/bygel som ligger mellan kuporna, ska ligga tight mot kroppen för att ge bästa passform.
  • Kupan ska omfamna hela bysten utan att vara för stor eller för liten.
  • Banden ska ligga rakt över ryggen och bröstkorgen

Om du har en stor byst kan det även vara bra att välja sexiga underkläder där bh:arna har bredare band. Du får då en bättre viktfördelning över axlarna. När du väl har tagit måtten för bysten kan du skriva ner dem, de får du användning för när du sedan ska handla. Många underklädesbutiker har en smart storleksguide där du hittar dina egna mått och sedan intill ser vilken bh:storlek du ska välja.

När det kommer till sexiga underkläder har bh:n givetvis en stor roll. Kanske kan en sexig push-up bh vara passande? Eller en nättare bygelfri bh i mesh och spetstyg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *