Våriga skor på nätet för män

Våren är äntligen här, och vilket sätt kan väl vara bättre att välkomna denna underbara årstid på än med ett par nya vårskor? När du köper skor på nätet bör du tänka på i vilket sammanhang du ska bära dem. Nu är det hög tid att införskaffa nya vårskor, och i vanlig ordning står vissa tidlösa klassiker överst på listan över skor som gör sig bra på våren. Här får du några tips på skor för män att välkomna våren med!

  • Vita tygskor. De vita tygskorna blir aldrig omoderna, vilket gör att du bör bredda ditt skoställ med ett par sådana om de inte redan står där.
  • Vita sneakers. Vita skor känns alltid våriga, och vita sneakers är en klassiker som fungerar till de flesta outfits.
  • Seglarskor. Seglarskon är fortfarande en av de skor som är allra enklast att glida in i och ge sig iväg med. Till skillnad från tygskor och sneakers som gör sig bäst i vitt, kan dina seglarskor med fördel gå i en färg som till exempel blått eller brunt. Även seglarskor gör sig naturligtvis väldigt bra i vitt!
  • Lätta löparskor. Nu när vintern äntligen är över för den här gången är det dags att förverkliga nyårslöftena. Löparskor med en låg vikt gör löprundan ännu trevligare, och när det gäller löparskor kan du gärna vara mer vågad vad gäller färger och mönster!
  • Loafers. Loafers är en utmärkt vår- och sommarsko som i mångt och mycket påminner om seglarskon. Blå, bruna och svarta loafers är förmodligen de vanligaste på lagerhyllorna, men det går även att hitta loafers i många andra färger.
  • Klassiska sneakers. Om du till fullo vill rida på den avslappnade vårkänslan, bör du skaffa ett par klassiska sneakers med retrokänsla. Till skillnad från de vita sneakers vi tipsar om här ovanför, kan dessa med fördel gå i fler färger än bara vitt.
  • Mockaskor. Till de lite mer uppklädda tillfällena kan du med fördel satsa på en mockasko. De gör sig särskilt bra tillsammans med en kostym av bomull, och ger din outfit en lite mer uppklädd men samtidigt avslappnad känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *