Vem är Dr Dennis Gross?

Dr Dennis Gross är en dermatolog sedan över 25år tillbaka. Tillsammans med sin fru Carrie Gross startade de hudvårdsmärket med samma namn – Dr Dennis Gross Scincare.

Dr Dennis Gross karriär

Dr Dennis Gross är ifrån New York och har en medicinsk examen från  New York School of Medicine och han har sedan dess jobbat som dermatolog och hudläkare i över 25 år. Hans framgång startade i samband med att han tog fram och fick patent på Alpha Beta®Professional Peel. En slags peeling som ger effekt även på den mest känsliga huden.

Dr Dennis Gross har även blivit känd för sitt forskningsarbete med att upptäcka och behandla hudcancer.  Forskningsresultaten har publicerats i flera välkända läkemedelsjournaler. Han har utöver detta bland annat vunnit pris som bästa hudläkare av New York Magazine för sina insatser som dermatolog och hudläkare. Dr Dennis Gross har bland annat hjälpt sina patienter och kunder minska tecken på åldrande i huden, jämna ut hudtoner och behandla acne.

I sitt arbete förespråkar han sina

  • Patienter
  • Kunder
  • Och mänskligheten i stort.

Till detta hör att hans vision är skapa hudvård som gör gott för huden, dels utifrån hur den ser ut men även hur en välmående hud får en att må bättre i stort som människa.

Dr Dennis Gross Skincare

Hudvårdsmärket Dr Dennis Gross grundades som sagt av Dr Dennis Gross och hans fru Carrie Gross. Hudvården bygger på den senaste forskningen inom området och medicinska ingredienser och väl valda växtextrakt. Produkterna som finns i hudvårdsmärkets sortiment är veganska, parabenfria och inte testade på djur. I sortimenten kan man bland annat hitta peeling, hudkrämer och rengöringsprodukter.

Några annorlunda ingredienser som kan hittas i produkterna är syra från äpplen som hjälper huden förnya sina celler, sojaextrakt som kan förbättra ut utseendet på fastare hud och tee tree – en eterisk olja som verkar läkande för till exempel brännskador.

Bästsäljande produkter i sortimentet är bland annat:

  • Alpha Beta Daily Face Peel Original – en peeling och rengöring som motverkar rynkor och verkar för att huden ska blir mer spänstig. En produkt som kan användas av även de med känslig hy.
  • All-in-One Cleanser with Toner – en rengöringsprodukt som rengör och tar bort smink samtidigt som den är ett ansiktsvatten. En produkt som beskrivs ska kunna användas av alla hudtyper både på morgonen och på kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *